2 thoughts on “the bay looks nice today

  1. andrew stern

    Scott wrote, “As I walked down the street, Jill watched my image break up into something resembling a futurist painting.”

    More like a horror movie! Night of the Wireless Dead

  2. lucie

    jeg ser du leker deg med bilder for tiden. spennende. jeg har nettopp skaffet meg ett digitalt kamera og gleder meg til  erverve meg kunnskap iforhold til det. i min blogg kan jeg ikke skrive ved siden av bildene, slik du gj¯r – men det har vel noe med programmet  gj¯re. Jeg m kanskje inn  forandre i html. Kanskje finner jeg ut av det.

Leave A Comment

Recommended Posts

Machine Vision

Cultural Representations of Machine Vision: An Experimental Mixed Methods Workshop

Call for submissions to a workshop, Bergen, Norway
Workshop dates: 15-17 August 2022
Proposals due: 15 June

The Machine Vision in Everyday Life project invites proposals for an interdisciplinary workshop using qualitative approaches and digital methods to analyse how machine vision is represented in art, science fiction, games, social media and other forms of cultural and aesthetic expression.